POLIKLINIKA PROTEKAL
Se bavi zdravstvenim problemima uzrokovanim nepravilnom ishranom kao i zdravstvenim problemima koje određena vrsta ishrane može poboljšati i čak  izlečiti.
brinemo o vašem zdravlju 365 dana u godini
Previous slide
Next slide

PROTEKAL POLIKLINIKA

NOVO

Medicinski ozon ima izuzetno izražena baktericidna, fungicidna i virustatička dejstva tako da ima široku primenu kod kožnih infekcija, dijabetesnog stopala, glivičnih I drugih intravaginalnih infekcija, opekotina, akni, psorijaze…….

MEDICINSKE USLUGE

Poliklinika Protekal od 2009 godine stvara svoju veliku porodicu pacijenata koji imaju zajednički problem GOJAZNOST.

Organizovani smo tako da našim pacijentima pružimo sve potrebne usluge na jednom mestu.

Pored efikasnih dijeta i programa za mršavljenje kod nas možete uraditi ultrazvučni pregled, laboratorijske analize i sve vrste specijalističkih pregleda.

PROTEKAL DIJETE

Naš Salon Lepote

Rezultati se mogu videti posle prvog tretmana. Na celokupne rezultate tretmana mogu da utiču godine, metabolizam, hormonske promene

Krajnji cilj mezoterapije je da uspori starenje, podmladi i hidrira kožu. Ovom medicinskom metodom u koži se pospešuje proizvodnja kolagena, elastina i hijalurona i sprečava se starenje, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Estetska medicina je razvila nove tehnologije, koje se odnose na medicinsko tretiranje kose. Nove metode uspešno leče:

  • Gubitak kose
  • Seboreju
  • Uklanjaju perut

Često postavljana Pitanja

Intralipoterapija je medicinski metod ubrizgavanja određenog mikroželatinoznog, tečnog i potpuno resorptivnog rastvora čime se postiže razgrađivanje masnog tkiva u određenim zonama tela. 

Intralipoterapija nije metoda mršavljenja, njome se ne otklanjaju velike masne telesne naslage već deluje lokalno u okviru zona koje su tretirane ubrizgavanjem Aqualyxa.

Karboksiterapija se koristi u različitim granama medicine, a svoje mesto je našla i u okviru estetske dermatologije. Tretman podrazumeva ubrizgavanje sterilnog medicinskog gasa u različite slojeve kože. Delovanjem medicinskog gasa podstiče se mikrocirkulacija i limfna drenaža.

Mezoterapija je savremena medicinska antiage metoda, koja se koristi u estetskoj hirurgiji i dermatologiji.

U estetskoj medicini mezoterapija se koristi za otklanjanje znakova starosti kože i njeno podmlađivanje, otklanjanje nedostataka sa kože i rešavanju problema opadanja kose.

Naš medicinski tim

Dr Svetlana Pejić-Gerić
Dr Svetlana Pejić-Gerić
nutricionista, specijalista opšte i antiage medicine.
Read More
Osnivač je direktor i vlasnik Poliklinike Protekal, preduzetnik i vizionar. Iskustvo dugo 20 godina stekla je radeci kao lekar specijalista za ishranu u Barseloni, nakon čega se vratila u Beograd i sa svojim timom lekara nastavila borbu u prvom redu protiv bolesti gojazn
Dr Monika Bojić
Dr Monika Bojićnutricionista i lekar opšte prakse
Read More
Kao deo tima Poliklinike Protekal svakodnevno se bori sa bolešću gojaznosti. Tokom svog dugogodišnjeg rada uspela je da pomeri granice i da pomogne svojim pacijentima da se izbore sa prekomernom težinom, steknu zdrave životne navike i održe svoju telesnu težinu u granicama normale.
Dr Predrag B. Nenadić
Dr Predrag B. Nenadićdoktor prirodne medicine, diplomrani nutricionista
Read More
Saradnik brojnih naučnih institucija i dobitnik prestižnih svetskih nagrada sa svoj stručni rad: Suplement D Komplex 101 (Nagrada za Sportsku medicinu), Sprečavanje začeća malignih neoplazmi beta karotinom (Nagrada Drugog Svetskog kongresa ishrane 1975),
Dr Aleksandar Vojvodic
Dr Aleksandar VojvodicSpecijalista ortopedije
Read More
Radno iskustvo: 2008 – do danas Stalni radni odnos u KBC Zemun na odeljenju ortopedije i traumatologije 2007 – 2008 OHB Banjica, specijalista ortopedije na odeljenu Aloartroplastike 2002 – 2007 VMA, Beograd – Specijalizacija 2001-2002 Volontirao u Kliničkom Centru Srbije na Institutu za anesteziju i reanimaciju 2000 – 2001 Stažiranje u Studentskoj poliklinici u Beogradu.
 Dr Lorena Ilić
Dr Lorena Ilićnutricionista i lekar opšte prakse
Read More
Kao deo tima Poliklinike Protekal svakodnevno se bori sa bolešću gojaznosti, kao i sa nesavršenstvima na telu, koja mogu da se uklone estetskim tretmanima. Tokom svog rada sa pacijentima postigla je dobre rezultate i pomogla pacijentima da se oslobode prekomerne težine i vrate veru u sebe.
Marija Nedeljković
Marija Nedeljkovićmedicinska sestra-tehničar
Read More
2012-2013. – Obavila klinički staž u Domu zdravlja Zvezdara i na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiji na Stomatološkom fakultetu. 2016. – Volonterski staž u KBC Dr Dragiša Mišović. 2016. – Poliklinika Protekal.
Dr Marina Lovren
Dr Marina Lovrenlekar opšte prakse,
Read More
specijalizant interne medicine i specijalista iz oblasti Ultrazvučne dijagnostike abdomena. Tokom svog rada uspela je da pomeri granice i svojom stručnošću pomogne pacijentima. U periodu od završetka studija do danas završila vise kurseva iz domena mikroestetskih procedura.
Dr Sanja Ilić
Dr Sanja Ilićspecijalista interne medicine i endokrinolog
Read More
Autor je i koautor više stručnih radova i publikacija. U svakodnevnom radu, bavi se lečenjem dijabetesa tipa 1 i tipa 2, dijagnostikovanjem komplikacija šečerne bolesti ali i prevencijom ove bolesti.
Dr Đorđe Lalošević
Dr Đorđe Lalošević specijalista radiologije i imunologije.
Read More
Tokom svog rada permanentno je radio na usavršavanju iz oblasti radiologije i učestvovao na svim kongresima iz te oblasti u zemlji i inostranstvu. Više puta je boravio u Engleskoj, Nemačkoj i SAD-u na stručnom usavršavanju
Dr Dragan Tomić
Dr Dragan Tomićspecijalista interne medicine i gastroenterolog
Read More
Autor je više naučnih radova, saradnik je na projektima ministarstva za nauku, član je više strukovnih organizacija i profesor na Univerzitetu u Beogradu na katedri za internu medicinu. Načelnik je Odeljenja urgentne gastroenterologije i hepatologije, KCS, Urgentni centar.
Dr Nataša Milinković
Dr Nataša MilinkovićSpecijalista psihijatrije
Read More
Mesto rođenja: Banja Luka Datum rođenja: 23. maj 1972. god. Državljanstvo: Republike Srbije ” Beogradski Univerzitet, Medicinski fakultet 1999 Doktor medicine (p.o. 9,03) Specijalizacija psihijatrije, 2004 - 2010 rad u 3 različite psihijatrijske bolnice i na 1 neurološkoj klinici...
Dr Ana Pejić
Dr Ana PejićSpecijalizacija iz Oftalmologije
Read More
2018 -  Specijalizacija iz Oftalmologije Medicinski fakultet, Univerzitet u Beogradu 2018 -  Specijalistički staž; Klinika za Očne bolesti KCS   2018 - Poliklinika "Protekal"   2016- 2018  - Klinika za neurologiju, KC Kragujevac   2008- 2016  Medicinski fakultet u Kragujevcu;  
Previous
Next