PROTEKAL NA SAJMU ARAB HEALTH

Poliklinika Protekal bila je jedan od mnogobrojnih izlagača iz celog sveta na sajmu Arab Health, održanom u Dubaiju krajem januara ove godine (2019).

Arab Healt je sajam koji globalno okuplja izlagače iz celog sveta sa glavnim akcentom na predstavljanju novih tehnologija i inovacija vezanim za zdravlje. Iz godine u godinu na ovom sajmu je prisutno preko hiljadu izlagače iz celog sveta, koji predstavljaju medicinske aparati, tehnologije  najnovije generacije kao i inovacije u metodama lečenja.

Poliklinika Protekal je na sajmu predstavila Protekal proteinske proizvode, kao i metodu lečenja gojaznosi, Protekal proteinsku keto dijetu, koja već godinama unazad pokazuje zavidne rezultate u borbi sa prekomernom težinom. Ceo proces je pod budnim okom lekara, koji propisuje način ishrane i suplementacije shodno polu, godinama i težini pacijenta uz redovne kontrole tokom svih pet faza ovog procesa. Metoda Protekal dijete zavidne rezultate pokazuje i na poljima lečenja hroničnih bolesti, jer koristi hranu kao lek.

Veliki broj zemalja se zainteresovao za ovaj princip lečenja gojaznosti i hroničnih oboljenja, pa su odlučili i da na njihovim tržištima u saradnji sa Protekalom ponude celokupan prosec lečenja zajedno sa Protekal proteinskom hranom i suplementima.

Na prvom mestu Protekal klinika bi izdvojila potencijalne partnere iz Indije, odakle je preko deset zainteresovanih klinika koje bi želele da primene Protekal proteinsku dijetu. Pored Indije u budućnosti Protekal Poliklinika bi svoje poslovanje mogla da proširi na Dubai, Egipat, Katar, Kuvajt, Jordan, Azerbejdžan, Saudijsku Arabiju, Filipine i Kazakstan.

Veliko je zadovoljstvo da se Poliklinika Protekal predstavila na jednom sajmu zdravlja svetskog ranga i da su njene metode lečenja prepoznate kao vrlo uspešne i da će zbog toga Poliklinika Protekal svoje poslovanje proširiti i na Evroazijsko tržište.