Protekal priča

Početna - Protekal priča

Poliklinika Protekal proistekla je iz specijalističke ordinacije opšte medicine, kojoj je primarna delatnost tretman gojaznosti. Prepoznali smo problem gojaznosti koji se širi planetom i ne utiče samo na estetski izgled pojedinca, već u većoj meri narušava njegovo zdravlje. Kroz naš program dijeta, koje vodi stručno osoblje želimo da se borimo protiv problema gojaznosti i pomognemo svima da postanu svesni tog ozbiljnog problema.

Da li si se prepoznao? Imaš problem a nisi u stanju da sam prođeš kroz proces mršavljenja?

Zato postojimo mi da ti pomognemo, da kroz dijetu prođeš bez gladi i budeš zadovoljan svojim zdravstvenim stanjem i fizičkim izgledom.

U sklopu našeg Protekal programa moći ćeš da započneš tretman mršavljenja bez gladi. Dijeta se bazira na stanju ketoze s pažljivo odabranim Protekal proizvodima. Naša misija je da pomognemo porodicama da zajedno učestvuju u borbi protiv gojaznosti, koja može da ima negativne posledice na njihove voljene.

Osim programa dijete Protekal poliklinika svim pacijentima može da ponudi estetske medicinske tretmane lica, kože i kose. U sklopu Protekal poliklinike mogu se dobiti kvalitetne medicinske usluge: pregled, kompletna dijagnostika bolesti i laboratorijske analize.

Share

Zdravlje i sigurnost nasih pacijenata i zaposlenih su naši ključni prioriteti: u ovim teškim okolnostima dostava hrane za nase pacijente će biti besplatna bez obzira na iznos porudžbine. Pregledi se mogu zakazati na 069 2664252 Hrana se Može poručiti na 063266200. Radno vreme prodavnice radnim danima do 16h " Одбаци