Tretmani lica

Početna - Project

Botox

Botox tretman je jedan od najčešćih metoda borbe protiv bora na licu i vratu. Spada u siguran i jednostavan nehirurški zahvat koji izvodi lekar. Prvi efekti Botox tretmana su vidljivi od 2 do 4 dana nakon tretmana.
Pročitaj više

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju odličnu anti aging proceduru koja pomaže da se uklone bore, podmladi koža lica, vrata i oblikuju crte lica, a rezultati su dugoročni. Hijaluronskim filerima postiže se efekat zategnutog i osveženog lica.
Pročitaj više

Mezoterapija lica

Mezoterapija je medicinska metoda i ima široku primenu u estetskoj medicini. Spada u neinvazivne, nehirurške savremene antiage metode. Krajnji cilj mezoterapije je da uspori starenje, podmladi i hidrira kožu. Ovom medicinskom metodom u koži se pospešuje proizvodnja kolagena, elastina i hijalurona i sprečava se starenje, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.
Pročitaj više

Hemijski piling

Hemijski piling je efikasna medicinska metoda podmlađivanja kože i lečenja nekih kožnih bolesti, koje predstavljaju estetski zdravstveni problem. Ovim tretmanom se otklanja epiderm i površinski sloj derma, zbog čega je važno kožu ne izlagati suncu nakon tretmana. Hemijski rastvor se nanosi na kožu, koja izaziva crvenilo i na kraju se ljušti. Regenerisana koža je mekša[...]
Pročitaj više

Lifting lica

Lifting lica spada u neoperativnu (nehiruršku) estetsku medicinu, zatezanja kože lica. Rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana
Pročitaj više

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je efikasan nehirurški estetski tretman za zatezanje lica i tela. Služi za zatezanje opuštene kože i uklanjanje bora.
Pročitaj više

Medicinsko lečenje akni

Estetska medicina danas nudi niz tretmana koji mogu dovesti do potpunog uklanjanja akni. Najbitnije je da dermatolog pronađe tačan uzrok pojave akni, jer one nisu prouzrokovane samo spoljnim uticajima. Posle otkrivanja uzroka može se pristupiti tretmanima za uklanjanje akni.
Pročitaj više

Uklanjanje ožiljaka

Estetskom medicinom mogu se uklanjati neravnine i ožiljci na koži. Oštećenja na koži mogu dovesti i do emocionalnih problema, pa se savetuje da se uz estetsku medicinu u tretman lečenja pacijenta uključi i savetovanje sa psihijatrom, kako ne bi došlo do gubitka samopouzdanja.
Pročitaj više

Karboksi terapija

Karboksiterapija podstiče pojačano strujanje kiseonika kroz tretirane regije. Tretman podstiče formiranje kolagena u koži i daje joj mladalački izgled.
Pročitaj više

Zdravlje i sigurnost nasih pacijenata i zaposlenih su naši ključni prioriteti: u ovim teškim okolnostima dostava hrane za nase pacijente će biti besplatna bez obzira na iznos porudžbine. Pregledi se mogu zakazati na 069 2664252 Hrana se Može poručiti na 063266200. Radno vreme prodavnice radnim danima do 16h " Одбаци