Dijete

Početna - Project

Protekal keto Dijeta

Protekal dijeta je proteinska ketogena dijeta, koja pod nadzorom lekara, doprinosi smanjenju telesne težine od 1,5 do 2kg nedeljno. Protekal dijeta je zdrav način mršavljenja, koji je praćen odsustvom gladi, zahvaljujući Protekal napicima, slanim i slatkim obrocima, kao i suplementima, koji dopunjavaju dnevnu dozu vitamina i minerala potrebnih organizmu.
Pročitaj više

Dijete za decu – Protekal Junior

Benefiti Dečije Protekal Junior dijete. Protekal Junior dijeta pomaže gojaznoj deci da se izbore sa prekomernom težinom i izgube kilograme uz nadzor lekara. Tokom Protekal Junior dijete dete se uči pravilnoj i balansiranoj ishrani pod nadzorom lekara u prisustvu roditelja.
Pročitaj više

Dijeta za trudnice

Pravilnom ishranom i promenom životnih navika može se sprečiti gojaznost tokom trudnoće i izbeći neželjene posledice. Pod nadzorom dijetologa pravilna ishrana i fizička aktivnost mogu pozitivno da utiču kako na trudnicu tako i na bebu.
Pročitaj više

Postporođajna dijeta

Nakon porođaja porodilja može da nastavi sa niskokaloričnom ishranom pod nadzorom dijetologa. Ako porodilja doji bebu potrebno je da njena ishrana bude bogata svim vitaminima i mineralima neophodnim za bebu.
Pročitaj više

Dijeta dijabetes tip 2

Pod stručnim nadzorom lekara pacijent može da uđe u program Protekal dijete. Nakon svih potrebnih analiza lekar svakom pacijentu individualno prepisuje program ishrane i redukciju terapije i doze insulina.
Pročitaj više

Niskokalorična dijeta

Niskokalorična dijeta sagoreva masti i dovodi do smanjenja telesne težine. Smanjenim unosom kalorija sagorevaju se masti i može se izgubiti od jedan do dva kilograma nedeljno. Tokom niskokalorične dijete ishrana je raznovrsna na bazi voća i povrća, a ne isključuje konzumiranje mlečnih proizvoda i mesa.
Pročitaj više