Botox

Botox tretman je jedan od najčešćih metoda borbe protiv bora na licu i vratu. Spada u siguran i jednostavan nehirurški zahvat koji izvodi lekar. Prvi efekti Botox tretmana su vidljivi od 2 do 4 dana nakon tretmana.
Pročitaj više

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju odličnu anti aging proceduru koja pomaže da se uklone bore, podmladi koža lica, vrata i oblikuju crte lica, a rezultati su dugoročni. Hijaluronskim filerima postiže se efekat zategnutog i osveženog lica.
Pročitaj više

Mezoterapija lica

Mezoterapija je medicinska metoda i ima široku primenu u estetskoj medicini. Spada u neinvazivne, nehirurške savremene antiage metode. Krajnji cilj mezoterapije je da uspori starenje, podmladi i hidrira kožu. Ovom medicinskom metodom u koži se pospešuje proizvodnja kolagena, elastina i hijalurona i sprečava se starenje, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.
Pročitaj više

Hemijski piling

Hemijski piling je efikasna medicinska metoda podmlađivanja kože i lečenja nekih kožnih bolesti, koje predstavljaju estetski zdravstveni problem. Ovim tretmanom se otklanja epiderm i površinski sloj derma, zbog čega je važno kožu ne izlagati suncu nakon tretmana. Hemijski rastvor se nanosi na kožu, koja izaziva crvenilo i na kraju se ljušti. Regenerisana koža je mekša[…]
Pročitaj više

Lifting lica

Lifting lica spada u neoperativnu (nehiruršku) estetsku medicinu, zatezanja kože lica. Rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana
Pročitaj više

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je efikasan nehirurški estetski tretman za zatezanje lica i tela. Služi za zatezanje opuštene kože i uklanjanje bora.
Pročitaj više

Medicinsko lečenje akni

Estetska medicina danas nudi niz tretmana koji mogu dovesti do potpunog uklanjanja akni. Najbitnije je da dermatolog pronađe tačan uzrok pojave akni, jer one nisu prouzrokovane samo spoljnim uticajima. Posle otkrivanja uzroka može se pristupiti tretmanima za uklanjanje akni.
Pročitaj više

Uklanjanje ožiljaka

Estetskom medicinom mogu se uklanjati neravnine i ožiljci na koži. Oštećenja na koži mogu dovesti i do emocionalnih problema, pa se savetuje da se uz estetsku medicinu u tretman lečenja pacijenta uključi i savetovanje sa psihijatrom, kako ne bi došlo do gubitka samopouzdanja.
Pročitaj više

Karboksi terapija

Karboksiterapija podstiče pojačano strujanje kiseonika kroz tretirane regije. Tretman podstiče formiranje kolagena u koži i daje joj mladalački izgled.
Pročitaj više

Intralipoterapija

Intralipoterapija je medicinski metod ubrizgavanja određenog mikroželatinoznog, tečnog i potpuno resorptivnog rastvora čime se postiže razgrađivanje masnog tkiva u određenim zonama tela. Intralipoterapija nije metoda mršavljenja, njome se ne otklanjaju velike masne telesne naslage već deluje lokalno u okviru zona koje su tretirane ubrizgavanjem Aqualyxa.
Pročitaj više

Tretman strija

Strije su vrsta ožiljaka nastali usled naglog rastezanja kože, što dovodi do kidanja vezivnog tkiva, odnosno vlakana kolagena i elastina, koji utiču na čvrstinu i zategnutost kože. Usled gojenja dolazi do pojave strija, pri čemu se koža rasteže i prati promene koje dolaze iznutra.
Pročitaj više

Epilacija

Epilacija je medicinska metoda koja bezbolno uklanja neželjene dlačice sa lica i tela. Spada u neinvazivni estetski tretman, koji mogu koristiti kako žene tako i muškarci.
Pročitaj više

Kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je estetski tretman, koji na određenoj frekvenciji ultrazvuka uništava masne ćelije, odnosno dolazi do lipolize. Primenjuje se u tretiranju celulita i lokalizovanog masnog tkiva. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu tkiva, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija. Tokom tretmana površina kože, mišići, nervi i tetive ostaju netaknuti.
Pročitaj više

Vakumska kavitacija

Vakumska ultrazvučna kavitacija deluje dvojako i daje bolje rezultate od obične kavitacije. Tretman se radi sa vakumskom sondom, koja omogućava pristup i najskrivenijim masnim naslagama. Ceo postupak traje od 20 do 40 minuta.
Pročitaj više

Uklanjanje ožiljaka

Ožiljci su rezultat zarastanja rana na koži nastalih povredom, hirurškom intervencijom, ili nekim kožnim oboljenjem. Oštećenja na koži mogu dovesti i do emocionalnih problema, pa se savetuje da se uz estetsku medicinu u tretman lečenja pacijenta uključi i savetovanje sa psihijatrom, kako ne bi došlo do gubitka samopouzdanja.
Pročitaj više

Uklanjanje celulita

Celulit nastaje usred poremećaja strukture vezivnog tkiva. Oslabljeno vezivno tkivo kože ne može da se odupre normalnom pritisku masnog tkiva, pa se na koži manifestuju neravnine u obliku pomorandžine kore.
Pročitaj više

Karboksi terapija

Karboksiterapija se koristi u različitim granama medicine, a svoje mesto je našla i u okviru estetske dermatologije. Tretman podrazumeva ubrizgavanje sterilnog medicinskog gasa u različite slojeve kože. Delovanjem medicinskog gasa podstiče se mikrocirkulacija i limfna drenaža.
Pročitaj više

Medicinski tretman kose

Kako bi se rešili problemi sa kosom neophodno je prvo uraditi analizu dlake. Analiza se vrši putem mikroskopa na dlakama koje su prethodno iščupane sa korenom.
Pročitaj više