Opti – Optimalna zamena za obrok

Idealna kombinacija proteina, šećera i masti. Obogaćen važnim vitaminima i mineralima. Kompletan, lep i zdrav obrok. Jednostavan i lak za upotrebu. Niskokaloričan po satavu.U ponudi je više slatkih i slanih ukusa, koje birate proizvoljno, prema Vašoj želji i ukusu.
OPTI – zamena za obrok pakovanja su u vidu:
5 pojedinačnih OPTI – zamena za obrok istog ukusa 21 pojedinačnih OPTI – zamena za obrok + šejker u sklopu programa OPTI – Dijeta na posl
Može se koristiti 1-4 obroka dnevno u zavisnosti od Vaših dnevnih potreba i od toga šta želite da postignete.

KADA KORISTITI OPTI – ZAMENE ZA OBROK?

1. OPTI – ZAMENA ZA OBROK – SMANJENJE TELESNE TEŽINE

U cilju smanjenja telesne težine OPTI – zamena za obrok nudi mogućnost izbora dva različita programa mršavljenja:
Dijeta na poslu – Prilagođena osobama koje imaju višak kilograma, a nemaju puno vremena da se bave merenjem broja kalorija i namirnica. Jednostavno se sprovodi korišćenjem OPTI – zamene za obrok u toku 5 radnih dana, dok za vikend možete slobodno da se hranite van striktno određenih protokola, naravno vodeći računa da ne preterujete sa visokokaloričnom hranom.
Program za mršavljenje – Prilagođen je osobama koje imaju veću telesnu težinu od željene i loše navike u ishrani. Namenjen je osobama koje ne žele da se podvrgnu strogim dijetama, ili im to ne dozvoljava njihovo zdravstveno stanje, a pri tom pruža polaganu reedukaciju u ishrani i zdravim životnim navikama.

2. OPTI – ZAMENA ZA OBROK – U CILJU ODRŽANJA POSTOJEĆE FIGURE

Kada postignete željene rezultate, u cilju održanja postojeće figure ili ako imate idealnu liniju i želite da tako i ostane.

3. OPTI – ZAMENA ZA OBROK – SPORT

Pri bavljenju sportom, u teretani pre ili posle treninga – obezbeđuje potrebnu snagu koja je neophodna pri povećanim fizičkim naporima. Sadrži potrebne vitamine i minerale koji se gube prilikom treninga, sadrži nizak, ali potreban nivo masti i šećera i značajnu količinu proteina, koje čine gradivnu materiju našeg organizma.

4. OPTI – ZAMENA ZA OBROK – U STANJIMA ORGANIZMA GDE SU POJAČANI
ZAHTEVI ZA UNOSOM GRADIVNIH I ENERGETSKIH MATERIJA

U svim stanjima organizma, kao što su period rasta i razvoja, starije osobe, stanja posle operacija, u toku bolesti i drugo, gde su zahtevi za gradivnim i energetskim materijama povećani . Omogućava adekvatnu supstituciju svih hranljivih materija koje su neophodne za jedan kompletan obrok.

5. OPTI – ZAMENA ZA OBROK – KAD ŽELIMO BRZ I ZDRAV OBROK

U svim situacijama kad nemate vremena da spremite ili da dođete do zdravog i kompletnog obroka, a pristalica ste zdravog života i vodite računa o svom zdravlju i lepom izgledu.