Zdravlje

Početna - Project

Laboratorija

U cilju kompletiranja dijagnostike na Protekal poliklinici mogu se uraditi sve vrste analize krvi i urina.
Pročitaj više

Kućna poseta lekara

U okviru poliklinike Protekal postoji terenska služba. Naši lekari i medicinski tehničari po pozivu dolaze kod vas radi pružanja zdravstvene pomoći i nege.
Pročitaj više

Kvantna medicina

Kvantna medicina spada u granu medicine zasnovane na znanjima iz medicine, kvantne fizike, biofizike i elektronike. Kvantna medicina počiva na saznanjima da sve što postoji je talasne prirode. Svaka ćelija, tkivo, organ, ceo organizam emituje svoje specifične elektromagnetne talase.
Pročitaj više

Lečenje autoimunih oboljenja

Autoimune bolesti su brojni poremećaji koji nastaju kao posledica gubitka imunološke tolerancije organizma na sopstvena antitela. To su bolesti u kojima organizam napada svoje sopstvene ćelije
Pročitaj više

Ultrazvuk

U Poliklinici Protekal možete dobiti preglede najsavremenijim ultrazvučnim aparatom od strane renomiranih stručnjaka iz datih oblasti.
Pročitaj više

Endokrinologija

Internista-endokrinolog bavi se poremećajima u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem i oboljenjima koja nastaju kao posledica tih poremećaja. Endokrinolog dijagnostifikuje,prati i terapijski tretira poremećaje u radu štitaste žlezde, paraštitaste žlezde, hipofize, nadbubrežnih žlezda, gonada, endokrinih ćelija pankreasa i bavi se poremećajem metabolizma masti i ugljenih hidrata.
Pročitaj više

Psihijatrija

Stres je postao deo naše svakodnevice. Neko od nas uspe na adekvatan način da se izbori sa njime, a neko ima problem u suočavanju sa stresom. Posledice stresa umeju da budu izuzetno neprijatne, da nas sputaju i onemoguće nam normalan život. Reakcija na stres može biti različita i najviše zavisi od naše ličnosti. Kada ne[...]
Pročitaj više

Opšta medicina

Poliklinika Protekal pruža usluge iz oblasti opšte medicine koji uključuju kompletne medicinske preglede, dijagnostiku i terapiju.
Pročitaj više