Tretmani tela

Početna - Project

Intralipoterapija

Intralipoterapija je medicinski metod ubrizgavanja određenog mikroželatinoznog, tečnog i potpuno resorptivnog rastvora čime se postiže razgrađivanje masnog tkiva u određenim zonama tela. Intralipoterapija nije metoda mršavljenja, njome se ne otklanjaju velike masne telesne naslage već deluje lokalno u okviru zona koje su tretirane ubrizgavanjem Aqualyxa.
Pročitaj više

Tretman strija

Strije su vrsta ožiljaka nastali usled naglog rastezanja kože, što dovodi do kidanja vezivnog tkiva, odnosno vlakana kolagena i elastina, koji utiču na čvrstinu i zategnutost kože. Usled gojenja dolazi do pojave strija, pri čemu se koža rasteže i prati promene koje dolaze iznutra.
Pročitaj više

Epilacija

Epilacija je medicinska metoda koja bezbolno uklanja neželjene dlačice sa lica i tela. Spada u neinvazivni estetski tretman, koji mogu koristiti kako žene tako i muškarci.
Pročitaj više

Kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je estetski tretman, koji na određenoj frekvenciji ultrazvuka uništava masne ćelije, odnosno dolazi do lipolize. Primenjuje se u tretiranju celulita i lokalizovanog masnog tkiva. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu tkiva, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija. Tokom tretmana površina kože, mišići, nervi i tetive ostaju netaknuti.
Pročitaj više

Vakumska kavitacija

Vakumska ultrazvučna kavitacija deluje dvojako i daje bolje rezultate od obične kavitacije. Tretman se radi sa vakumskom sondom, koja omogućava pristup i najskrivenijim masnim naslagama. Ceo postupak traje od 20 do 40 minuta.
Pročitaj više

Uklanjanje ožiljaka

Ožiljci su rezultat zarastanja rana na koži nastalih povredom, hirurškom intervencijom, ili nekim kožnim oboljenjem. Oštećenja na koži mogu dovesti i do emocionalnih problema, pa se savetuje da se uz estetsku medicinu u tretman lečenja pacijenta uključi i savetovanje sa psihijatrom, kako ne bi došlo do gubitka samopouzdanja.
Pročitaj više

Uklanjanje celulita

Celulit nastaje usred poremećaja strukture vezivnog tkiva. Oslabljeno vezivno tkivo kože ne može da se odupre normalnom pritisku masnog tkiva, pa se na koži manifestuju neravnine u obliku pomorandžine kore.
Pročitaj više

Karboksi terapija

Karboksiterapija se koristi u različitim granama medicine, a svoje mesto je našla i u okviru estetske dermatologije. Tretman podrazumeva ubrizgavanje sterilnog medicinskog gasa u različite slojeve kože. Delovanjem medicinskog gasa podstiče se mikrocirkulacija i limfna drenaža.
Pročitaj više